Minilager Asker

Minilager Asker. Noen ganger kan det være fint å få sortert litt ting man har hjemme. Kanskje det er noen som skal flytte ut eller inn, eller at du skal flytte til et nytt sted? Ved en slik anledning er det mange ganger en fordel å ha litt ekstra plass. I Asker finnes det flere muligheter for å leie et såkalt minilager. Der kan du oppbevare det du trenger for en kortere eller lengre periode.

Det å leie et lager, eller minilager, høres kanskje ut som et stort prosjekt. Ikke fortvil, for det finnes flere lure løsninger som gjør det enkelt å leie et lager som passer for deg. I Asker finnes det flere ulike aktører som tilbyr leie av lager. De fleste går å booke på egenhånd via nettsider eller app og noen aktører tilbyr personell på plass, da kan du selv oppsøke utleieren for å få hjelp med å leie et lager. For eksempel har du City Self Storage på Billingstad, ikke langt unna Asker, hvor du finner betjent minilager og flyttebutikk i ett. Genialt og enkelt for deg.

Minilager Asker

Book minilager i Asker

I et minilager er det mulig å lagre det meste. Lager inne i et lagerbygg er temperert og ting holder seg tørre. Derfor fungerer det til å lagre alt fra antikke møbler til serviser.

Eksempel på hva som kan lagres i et minilager:

  • Porselen
  • Sportsutstyr
  • Antikke møbler og bilder
  • Bøker
  • Møbler – sofa, bord og senger
  • Verktøy

Vet du hvor stort lager du trenger kan du booke minilager i Asker raskt og enkelt via nett. Dog, et tips er å være ute i god tid. Da vet du med sikkerhet at du får det lager du ønsker å leie til riktig dag, pris og størrelse.

Lagerplass i Asker

Når du skal oppbevare gjenstander på lager, er det viktig at du pakker ting godt inn. Husk at ting skal transporteres fra et sted til mellomlagring og det er viktig at møbler og eiendeler er godt og forsvarlig pakket. Du vil dermed også unngå at ting knuses under transport, bæring og oppbevaring. Vær nøye med å bruke riktig flyttemateriell, så som bobleplast, bølgepapp og papir. På denne måten sikrer du at ting ikke knuses og heller ikke bli skittent. Uansett om du leier et lager i et lagerbygg er det mange som bruker den samme løsningen som de, noe som betyr at støv flyr rundt i bygget. Ved å pakke ting skikkelig holder du ikke bare ting på plass, det er også beskyttet fra støv og annet.

Lagerplass i Asker tilbyr både i et temperert lager og lagercontainer. Hva som er best for deg kommer an på hva du skal lagre og hvordan du ønsker å benytte lageret. Her kan du lese mer om lagring i en lagercontainer og forskjellen fra å lagre i et minilager.

Flyttehjelp og lagring

Det finnes flere måter å transportere ting til lageret. Du kan bruke deg av personbil hvis det er et lite flyttelass bestående av flytteesker eller mindre ting som skal lagres. Hvis det er mange store ting, som senger og sofa, kan et alternativ være å leie en bil eller ta hjelp av et flyttefirma. Her finner du oversikt over populære flyttebyrå i Oslo.