Flyttebyrå Oslo

Flyttebyrå Oslo, flytting og mellomlagring. Bare tanken på å flytte er for mange tung og overveldende. Det er lett å la følelsene ta overhånd og glemme alle praktiske oppgaver som skal ordnes før du egentlig er klar for flytting. Ofte er det mye som skal flyttes på kort tid og det er vanskelig å planlegge hvor en skal begynne. Med flyttehjelp fra et flyttebyrå i Oslo kan du få unna det verste stresset og de tyngste løftene. Under har vi listet opp noen lokale flyttebyrå Oslo og gode tips slik at du kan planlegge flytteprosessen.

Våre samarbeidspartnere har lang erfaring og kan hjelpe deg med komplette flyttetjenester fra A til Å. Alt fra pakkehjelp, avfallshåndtering, transport til lagringsplass og flyttevask.

Flyttebyrå Oslo
majorenlogo

Majoren Flyttebyrå

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som gjør alt av flyttetjenester for private og kontorflytting. Tilbyr også flyttevask og lagring.

Telefon

Flyttefoten Lagerguiden

Flyttefoten AS

Flyttefoten er et flyttebyrå som utfører flyttetjenester på Østlandet. Spesialister på tømming og avvikling av dødsbo.

Telefon

Totalflytting Oslo AS

Totalflytting

Flyttebyrå Oslo | Leter du etter et profesjonelt og bra flyttebyrå Oslo? Vi i Totalflytting hjelper deg med flytting, flyttevask og lagring.

Telefon

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå er et flyttefirma med lang erfaring. Profesjonelle på flytting til utlandet.

Telefon

67 16 16 16

relok

Relok Flyttebyrå

Engasjert og kvalitetssikret flyttefirma. Flytter for private og bedrifter i Oslo og ut til Skandinavia.

Telefon

Flyttebyrå i Oslo

De aller fleste opplever flytting til ny bolig som slitsomt, tidkrevende og stressende. Selv om flytting også er en ny og spennende start er selve jobben med å pakke ned, bære, flytte og organisere alt rundt flytteprosessen både tung og krevende. Da er det fint å vite at det finnes profesjonell flyttehjelp og flyttefirmaer i Oslo som kan hjelpe deg med de tyngste løftene, flytte møbler, søppeltaxi eller utføre flyttevask. I denne artikkelen har vi samlet alt du trenger å vite om flytting. Du finner svar på ofte stilte spørsmål om flyttehjelp, hva et flyttebyrå koster og hvilken flyttetjenester som er vanlig. I tillegg har vi listet noen av mest populære flyttebyrå i Oslo.

Flyttebyrå i Oslo

Hva koster det med flyttebyrå i Oslo

Pris er som regel en viktig faktor når man skal flytte med et flyttebyrå. Undersøkelser vi har gjort viser at det er store prisforskjeller blant flyttebyråer i Oslo og det er vanskelig for kunder å vite hva som er en rettferdig og riktig pris på flyttetjenesten. Forskjellene i pris skyldes stort sett at useriøse aktører presser prisene ved å tilby ulovlig flyttehjelp, altså enten ved at de tilbyr svart arbeid eller krever pengene kontant så de slipper unna skatter og avgifter. (om du ikke allerede visste det, svart arbeid er selvsagt ulovlig). Under kan du lese mer om priser på flyttebyrå og hva flyttetjenester koster. 

Svart arbeid

Å kjøpe eller tilby tjenester svart, er ikke lov i Norge, verken om du betaler kontant eller via bank. Hvis det kan bevises at kjøper bevisst har medvirket til unndragelse av skatter og avgifter, kan kjøper straffes for medvirkning til svart arbeid. Både den som tilbyr og den som kjøper svarte tjenester, kan i alvorlige tilfeller risikere å bli tatt for overtredelse av straffebestemmelser i skatteforvaltningsloven, merverdiavgiftsloven og straffeloven. Dersom du blir tatt for medvirkning til svart arbeid, kan du i verste fall bli dømt til fengsel. Svart arbeid er tillegg umoralsk. En arbeidstaker som ikke betaler skatt, bidrar ikke til fellesskapet. På denne måten er det å arbeide svart nesten det samme som å stjele fra de andre i samfunnet.
Hva koster flyttehjelp

Mellomlagring i Oslo

Når du flytter er det ikke alltid at salg og kjøp av ny bolig klaffer. Kanskje du også ønsker å pusse opp deler av boligen før du flytter inn. Flyttebyrået kan tilby mellomlagring i Oslo om det er nødvendig. Mellomlagring av flyttelass under flytting, oppussing eller hvis du trenger ekstra lagerplass ved utenlandsopphold.

Pris for mellomlagring vil i de fleste tilfeller avhenge av størrelse på ditt flyttelass. I tillegg vil plassering på hvor du ønsker å leie et minilager og hvor lenge du ønsker å leie påvirke prisen.

Du kan mellomlagre dine eiendeler trygt i både korte og lengre perioder.

Takk for fantastisk service. Dette var både enkelt og rimelig. Vi fikk både flyttehjelp og mellomlagring i 14 dager før flyttebyrået leverte alt tilbake til avtalt tid. Prisen var det heller ingenting å si på. Kommer til å anbefale Lagerguiden videre.

Niklas O

Hva koster flyttehjelp (oslo flyttebyrå pris)

Hva det koster å leie et flyttebyrå er dessverre vanskelig å besvare helt konkret. Grunnen er at det finnes mange ulike faktorer som vil avgjøre hva du til slutt må betale for flyttehjelp. Generelt kan man si at pris på flyttebyrå regne etter hva du skal flytte og hvor langt du flytter. Har du et lite eller stort flyttelass, og flytter du bare lokalt i byen eller til en annen by i Norge.

Dette vil kunne påvirke hva du må betale for flyttebyrå:

 • Hvor stort flyttelass du har er kanskje den viktigste faktoren da dette vil påvirke hvor lang tid flyttebyrået bruker. Flytter du fra 4.etasje uten heis til 4.etasje uten heis tar det lenger tid enn om du flytter fra bakkeplan til bakkeplan. Flyttebyrået må stille med flere mann og det vil påvirke prisen.
 • Hvilken tjenester du ønsker levert er også en viktig faktor. Har du gjort alt klart, pakket ned og demontert møbler trenger du kun bærehjelp og transport. Skal flyttebyrået pakke ned på forhånd og kanskje ta med avfall til miljøstasjonen koster det mer.
 • Avstand hvor du flytter fra og til påvirker tidsbruken for hvor lang tid jobben tar. Skal du flytte en kort avstand koster det for eksempel mindre enn om du skulle flytte til et annet fylke eller fra Oslo til Bergen, Stavanger eller Kristiansand.

Flyttebyråene har som regel en timepris på flyttetjenester og disse ligger omtrent på det samme for de mest seriøse flyttebyrå i Oslo. Dessverre finner du også veldig lave priser på flyttetjenester som tilbys fra mindre seriøse aktører som bevisst driver med prisdumping. Blir du fortalt at du må betale kontant eller du ikke mottar skriftlige tilbud kan det være tegn på at du har med et av disse å gjøre. Flyttebyrå som tar betalt kontant slipper å betale for skatt, merverdiavgift og forsikringer og kan kutte ned prisen.

Gjennomsnittlige priser på flyttehjelp i Oslo;

2 mann med flyttebil koster mellom 1.500 kroner og 1.700 kroner
3 mann med flyttebil koster mellom 1.900 kroner og 2.300 kroner

I tillegg tar flyttebyrået betalt for bompasseringer, drivstoff (diesel) og kjøretillegg for tiden de bruker på å komme til deg og tilbake når jobben er ferdig. En privatflytting i Oslo koster typisk mellom 8.000 kroner og 15.000 kroner. Ønsker du pakkehjelp eller har et piano som skal være med på flyttelasset må du regne med å betale mer. Dette er bare ca. priser, det finnes både rimeligere og dyrere flyttebyrå i Oslo men prisgrunnlaget er basert på prisinformasjon hos 10 flyttebyrå i Oslo fra februar 2024.

Lokalt flyttebyrå i Oslo

Flyttebyrå i Oslo tilbys her; Abildsø, Aker Brygge, Alna, Ammerud, Bekkelaget, Bislett, Bjerke, Bjølsen, Bjørndal, Bjørnerud, Bygdøy, Bygdøy Alle, Bøler, Disen, Dælenenga, Ellingsrud, Enerhaugen, Ensjø, Etterstad, Fagerborg, Fredensborg, Frogner, Furuset, Gamle Oslo, Gaustad, Grefsen, Grorud, Grønland, Grünerløkka, Hammersborg, Hasle, Haugenstua, Hellerud, Holmenkollen, Holmlia, Homansbyen, Hovseter, Ila, Iladalen, Kampen, Kjelsås, Korsvoll, Lambertseter, Lilleaker, Lindeberg, Lindern, Linderud, Ljan, Løren, Manglerud, Montebello, Mortensrud, Munkerud, Nordberg, Nordre Aker, Nordstrand, Nortvet, Nordseter, Nydalen, Oppsal, Oslo sentrum, Oslo Vest, Øst Øst, Oslo Nord, Oslo Syd, Prinsdal, Rodeløkka, Romsås, Røa, Sagene, Sandaker, Simensbråten, Sinsen, Skillebekk, Skullerud, Skøyen, Slemdal, Sofienberg, St.hanshaugen, Stovner, Teisen, Torshov, Trosterud, Tveita, Tåsen, Tøyen, Ullern, Ullernåsen, Ullevål, Ulven, Uranienborg, Veitvet, Vestly, Vestre Aker, Vinderen, Vålerenga, Årvoll, Økern, Østensjø
10 gratis flyttetips til effektiv flytting

Uansett om du velger å bruke et flyttebyrå i Oslo eller flytter selv er det mye tid og stress å spare på å være ute i god tid og pakke ordentlig.
Risikoen for at du flyttingen blir et mareritt reduseres betydelig hvis du planlegger godt. Under finner du noen enkle tips til hvordan du kan gjøre din flytting mer effektiv.

 • Pakk alt som går i flytteesker og start gjerne med de tingene du ikke bruker daglig. Loft- og kjellerboder er bra steder å starte på.
 • Rydd unna og kast alt du ikke har behov for så slipper du å bruke penger på å ta med deg skrot til ditt nye bosted
 • Bruk skikkelige flytteesker. Mange benytter anledningen til å få gratis flytteesker fra lokale butikker eller venner men hvis de er brukt er det ikke alltid like enkelt for flyttebyrået å stable disse forsvarlig
 • Klær og myke gjenstander kan pakkes ned i sekker eller store poser. Det er en fordel om de er gjennomsiktig. Dresser, kjoler og andre klær kan du pakke ned i garderobeesker
 • Tøm skuffer og skap før transport. Ta ut hyller hvis de er løse eller tape skuffer så de ikke faller ut under bæring eller transport
 • Større møbler bør demonteres. Flyttebyrået kan også hjelpe deg med dette men det er en fordel å opplyse om det på forhånd
 • Emballer bilder og skjøre ting
 • Rull sammen madrasser og bind dem strikk eller en søppelsekk
 • Fjern lampeskjermer fra armaturer og ta bort lyspærer. Pakk lyspærene i papp eller mellom myke gjenstander
 • Husk å beskytte overflater i din nye bolig. Bruk beskyttelsespapier eller pledd på gulv
Sett bort flyttevasken

Flyttevask er en kjedelig oppgave da man helst ønsker å bruke energien på boligen du flytter til. Dessverre er det slik at det å gjøre rent etter seg i boligen man flytter fra er en viktig del av et boligsalg. De fleste konflikter som oppstår under en overtagelse er relatert til at kjøper ikke er helt fornøyd med hvordan boligen blir overtatt. Det stilles strenge krav til en flyttevask og nettopp på grunn av dette ønsker mange å overlate denne delen til et vaskefirma.

Flyttebyrået du benytter kan også hjelpe deg med flyttevask eller henvise deg til en samarbeidspartner du benytter. Det er viktig for deg å sjekke at aktøren du bruker er godkjent og driver lovlig. Mange er ikke klar over det men alle bedrifter i Norge som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent i Arbeidstilsynet. Du kan søke om flyttebyrået er lovlig godkjent ved å søke deres navn i Renholdsregisteret.

Trenger du lagerplass andre steder enn i Oslo kan du lese mer om minilager Fornebu.

 

Lager for bedrifter som flytter

Skal bedriften flytte kontor i Oslo eller ønsker mer oppbevaringsplass kan bedriftslager være midt i blinken for dere. Det er også blitt veldig attraktivt for små og mellomstore bedrifter, spesielt håndverkere og de som driver med oppussing av bolig, å leie mellomlagring. I Oslo finnes det perfekte lagerløsninger for bedrifter, sentralt plassert på Alnabru, Helsfyr og Kalbakken med god nærhet og tilgjengelig til butikker som Right Price Tiles, Byggmakker, OBS Bygg og Fargerike.

Ut av sentrum og få mest for pengene

Selv om de sentrumsnære avdelingene som Homansbyen og Adamstuen er veldig populære hos privatkunder anbefaler vi å reise litt ut av sentrum når du skal finne lager for bedrifter i Oslo. Dette fordi bedrifter ofte trenger større plass og her finner du beste minilager for bedrifter med avdelinger på Kalbakken og Alnabru.

Finn beste minilager i Oslo (2024)
5,0
5,0 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Topp score, anbefales!97%
Godt fornøyd.3%
Funker fint.0%
Ikke verdt pengene.0%
Anbefales ikke.0%

4.9 / 5 ( 16 evalueringer )

Sammenlign lager

Lagerguiden.no formidler ikke lagertjenester selv, vi er kun ment å være en enkel portal som hjelper deg med å finne lokale tilbydere. Du er selv ansvarlig for å sjekke aktørene du gjør en avtale med. Les gjerne våre tips før du bestiller lagerplass. Tjenesten er gratis og dekker hele Norge.