Lagercontainer

Lagercontainer eller minilager – hva er egentlig forskjellen? Det er mange som lurer på hva som er forskjellen på disse to og hvilken lagerløsninger som egner seg best til mellomlagring. Til felles har de at begge egner seg godt til lagring av innbo, møbler og løsøre. Men der et minilager gjerne er en oppvarmet og temperert (ikke alle) løsning så er lagercontainer et kaldt lager da disse står utendørs. Det sagt så er en lagercontainer tett og ventilert, slik holder den seg også tørr og passer godt til oppbevaring.

Lagercontainer
OK Minilager

OK Minilager

Spar tid og penger med vår drive-in løsning – Kjør bilen helt opp til lagerdøra. Konkurransedyktige priser.

Telefon

Din bedrift her

Din bedrift

Er du utleier av lagerplass og ønsker flere kunder? Fyll ut skjema på våre nettsider.

Telefon

12345678

Lagercontainer

Den kanskje aller største fordelen med en lagercontainer vs et minilager er tilgjengeligheten. Det gir fordeler om både rask og effektiv innflytting og disse betegnes ofte som “drive-in” lager fordi man kan kjøre helt frem til døren. En lagercontainer er også et rimeligere alternativ og passer godt når du ønsker et billig lager alternativ, du får mye lagringsplass for pengene.

Les mer om ulike typer containere her.

Fordeler med lager container

Lagring i et minilager som er tørt og temperert er nok den vanligste måten til mellomlagring i Norge. Men det finnes flere fordeler med å lagre i en container, som er et rimeligere alternativ til lagring.

  • Rask tilgang til lageret
  • Du slipper å bære langt, containeren er plassert på bakkeplan
  • Drive-in betyr at du kan kjøre helt frem til døren
  • Flere ulike lagerstørrelser
  • Mulighet for å innrede etter eget behov
  • Passer ypperlig for håndverkere som trenger lagringsplass

Selv om lagring i container anses som et trygt og sikkert alternativt bør man være forsiktig med å lagre elektriske gjenstander som ikke tåler kald eller skiftende temperatur.

Størrelse for container

Container 3,5m2
Lengde 2 meter
Volum 6,7 m3

Container 6,7m2 (10 fot)
Lengde 3 meter
Volum 15,7 m3

Container 13,8m2 (20 fot)
Lengde 5,9 meter
Volum 33 m3

Spørsmål og svar

Er det strømuttak i lageret?
Nei, det finnes ingen strømuttak i containeren. Det er derimot mulig å bygge ut dette dersom man har spesielle behov og ønsker langtidslagring.

Når har jeg tilgang til lageret?
Vanligvis har man tilgang hele døgnet, 24/7. Utleier gir deg tilgang til port, enten med en kode eller via mobiltelefonen, og du har egen lås til din egen container.

4.9 / 5 ( 16 evalueringer )

Sammenlign lager

Lagerguiden.no formidler ikke lagertjenester selv, vi er kun ment å være en enkel portal som hjelper deg med å finne lokale tilbydere. Du er selv ansvarlig for å sjekke aktørene du gjør en avtale med. Les gjerne våre tips før du bestiller lagerplass. Tjenesten er gratis og dekker hele Norge.