Minilager

Ser du etter et minilager til mellomlagring og oppbevaring? Minilager er en enkel, fleksibel og selvbetjent lagring der du leier en lagerplass som du kan disponere slik du ønsker. Gjennom en egen og personlig kode kan du frekventere lageret når du ønsker.

Har du kjøpt deg en ny sofa men har ikke lyst å kvitte deg med den gamle du arvet? Har du møbler som har en sentimental eller affeksjonsverdi for deg? Et minilager er en god ide når du trenger å frigjøre mer plass, enten privat eller på arbeidsplassen. Hos Lagerguiden.no finner du alt du trenger å vite om mellomlagring, sammenligne minilager og finne best pris på lager. Du finner over en stor oversikt over populære minilager i Oslo. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Minilager
City Self Storage

City Self Storage

City Self Storage er Norges største lagerutleier. Her kan du leie minilager til lave priser.

Lagergutta

Lager-gutta

Lager-gutta tilbyr både temperert lager innendørs i Oslo og Bærum, for private og bedriftslager.

X Storage Minilager

Xstorage

Rimelig minilager sentralt plassert på Ryen i Oslo. Xstorage er også desidert billigst pr kvadratmeter i Oslo.

OK Minilager Logo

OK Minilager

OK Minilager tilbyr både temperert minilager og lagercontainere med prismatch.

Grenland Minilager

Grenland Minilager

Vi tilbyr sikker og fleksibel lagring for både private og bedrifter. Avdelinger i Telemark, Skien og Porsgrunn.

Min bod minilager Kristiansand

OK Minilager

3 avdelinger i Kristiansand (Mjåvann, Lund og Sentrum) hvor Minbod har over 5000 kvadrat.

Sammenlign leverandører

Be om tilbud

Bestill lager

Flytt inn

Minilager nær deg

Minilager – eller “self storage” – stammer opprinnelig fra USA og er et amerikansk konsept der man leier et lager, container eller oppbevaringsplass. De siste årene har denne trenden for å leie minilager for alvor kommet til Norge og det er i dag blitt veldig populært å leie seg ekstra lagerplass hos et minilager.

Det finnes mange fordeler med å leie et minilager og hovedgrunnen for mange er at man i dag eier mer mens man har mindre boder og lagerplass hjemme. Spesielt i storbyene der boligprisene er skyhøye er det blitt veldig populært med et ekstra lager.

Leie et lager til mellomlagring

Folk bruker mellomlagring (eller selvlagring som noen kaller det) for å dekke ulike lagringsbehov;

 • Ved oppussing eller renovering av boligen
 • For lite plass privat
 • Ved utenlandsreise eller studiereiser til utlandet
 • Under flytting eller skilsmisse
 • Lagerplass til kontoret eller bedriftslager
 • Du driver en nettbutikk og trenger mer plass
 • Du jobber som håndverker og ønsker å lagre verktøy og utstyr

Hos våre samarbeidspartnere kan du finne ulike lagringsenheter som varierer i størrelse fra 2 kvadrat til 50 kvadrat. Dette gjør at vi kan imøtekomme de fleste behov til mellomlagring i Oslo.

Tips når du skal leie lager

Når du skal leie et lager kan det være lønnsomt å sammenligne flere leverandører men la ikke pris være eneste parameter. Trygg og sikker lagring er vel så viktig og under finner du noen spørsmål du kan stille.

 • Sjekk ut hvor lenge lageret har holdt på og at det er en trygg leverandør
 • Er de medlem i et forbund (NSSA)
 • Kommer det noen andre tillegg i prisen
 • Hva med forsikring
 • Hvordan er lageret lokalisert (etasjer og lokasjon)
 • Finnes det heis tilgjengelig
 • Hva med parkering for flyttebilen
 • Er lageret temperert og oppvarmet
 • Hva med skadedyr
 • Hvor lang er oppsigelsestiden

Trenger du flyttehjelp når du flytter kan et flyttebyrå være både tidsbesparende og en trivelig måte å utføre flyttingen på.

Spørsmål og svar om minilager

Kan jeg se lageret før jeg leier?

Det varierer litt mellom ulike utleiere men de fleste kan ordne en visning på forhånd. For å holde kostnadene lave velger flere utleiere å ha ubemannede lager slik at en visning må avtales på forhånd.

Skal jeg velge temperert lager eller lagercontainer?

Mange er usikre på hvilken løsning som er best når man skal leie en ekstra lagerplass. Selv om det er mange likheter mellom de to løsningene er det likevel noen forskjeller som er verdt å vite på forhånd.

Lagercontainer
Her kan du kjøre bilen helt frem til lagerdøren, en “drive-thru løsning”. Du slipper da heiser og lange avstander med bæring eller trilling. En lagercontainer er et kaldtlager og egner seg ikke alltid for å lagre elektriske artikler eller møbler og gjenstander som krever stabil temperatur. Du må ordne egen forsikring for alt du skal lagre. Lagercontainer er et rimeligere alternativ til mellomlagring. Gå hit for å lese mer om lagercintainer.

Temperert lager
Et temperert minilager innendørs egner seg for lagring av det meste av møbler, malerier, tekstiler, bøker og innbo og andre gjenstander som krever stabil temperatur. Det har også høyere sikkerhet og overvåkning.

Hva koster minilager

Pris for å leie minilager i Oslo avhenger av flere ting men den viktigste faktoren er hvilken behov du har.

Hvor stort lager trenger du? Minilager pris bestemmes nemlig etter hvor stor lagerboden er. Jo større lagerplass du trenger jo dyrere blir månedsprisen for lagerleie.

Priseksempler for å leie minilager i Oslo

Lagercontainer 3,4m2Fra 990,- til 1290,-
Lagercontainer 6,8m2Fra 1390,- til 1590,-
Lagercontainer 13,8m2Fra 2500,- til 2800,-
Minilager 4m2Fra 1200,- til 1500,-
Minilager 7m2Fra 1900,- til 2500,-
Minilager 10m2Fra 3000,- til 3500,-
Minilager 14m2Fra 4000,- til 5000,-

Trenger jeg forsikring

Ja, du trenger en lagerforsikring når du lagrer i et minilager eller i en lagercontainer. Alle varer, møbler og eiendeler skal være forsikret mens de er lagret. Mange forsikringsselskaper hvor du har innboforsikring vil utvide dekningen når du leier i et minilager. Men hvis du lagrer i en lagercontainer må du tegne en egen forsikring. Snakk også med utleier da de ofte også kan tilby en lagerforsikring.

Hvor ofte må du betale

Normalt betaler man per måned. Det fungerer slik at du legger inn et bankkort der utleier trekker automatisk med en måneds forskudd. Har du planer om langtidslagring kan du også betaler for 6 elle 12 måneder på forhånd og få fra 5-15% rabatt.

4.9 / 5 ( 16 evalueringer )

Sammenlign minilager

Lagerguiden.no formidler ikke lagertjenester selv, vi er kun ment å være en enkel portal som hjelper deg med å finne lokale tilbydere. Du er selv ansvarlig for å sjekke aktørene du gjør en avtale med. Les gjerne våre tips før du bestiller lagerplass. Tjenesten er gratis og dekker hele Norge.