Minilager Adamstuen

Minilager Adamstuen, for private og bedrifter som har behov for ekstra lagerplass. Minilagre har blitt en uvurderlig ressurs for både enkeltpersoner og bedrifter som trenger ekstra lagringsplass. På Adamstuen, som ligger sentralt i Oslo, er tilgjengeligheten av minilagerfasiliteter en stor fordel.

Enten du flytter for første gang eller du er en som stadig er på flyttefot er det ikke helt uvanlig å oppdage at en ofte har flere ting enn det man har plass til. Å leie ekstra lagerplass er en god ide, det er rimelig og praktisk. Flytter du til eller bor i området rundt Adamstuen er et minilager den perfekte løsning for deg.

Våre samarbeidspartnere tilbyr selvlagringsanlegg til kort- eller langtidslagring der du kan lagre alt fra møbler, personlige gjenstander eller sesongvarer.

Minilager Adamstuen

Ulike typer lagerløsninger på Adamstuen

På Adamstuen finnes det forskjellige typer lagringsløsninger som passer for ulike behov:

Tradisjonelle Minilager: Dette er standard lagringsenheter som vanligvis varierer i størrelse. De passer for folk som trenger ekstra plass for personlige eiendeler, møbler eller forretningslager.

Klimakontrollerte Lagringsenheter: For sensitive gjenstander som antikviteter, elektronikk eller viktige dokumenter, er klimakontrollerte lagringsenheter tilgjengelige for å opprettholde riktig temperatur og fuktighetsnivå.

Utendørs Lagring: Noen minilageranlegg på Adamstuen tilbyr utendørs lagringsplass for større gjenstander som båter, campingvogner eller andre store eiendeler.

Fordeler med sentralt minilager

Å ha tilgang til et minilager i nærheten av sentrum av Oslo har flere fordeler. Derfor er minilager på Adamstuen en populær avdeling for mange kunder som bor på Oslo Vest, inkludert Majorstuen, Frogner og Bislett.

 • Enkel tilgjengelighet: Adamstuen ligger i umiddelbar nærhet til sentrum, noe som gjør det praktisk å besøke minilageret når som helst.
 • Tidsbesparende: Kort avstand betyr mindre tid brukt på transport, noe som er spesielt viktig hvis du ofte trenger tilgang til lagret eiendom.
 • Sikkerhet: Minilageranlegg på Adamstuen er vanligvis godt sikret og overvåket, noe som gir trygghet for oppbevaring av dine eiendeler.

Lager for studenter

For studenter er livet ofte preget av flytting mellom studiesteder, ferier, og overgangsperioder mellom semestre. Denne konstante mobiliteten kan skape logistiske utfordringer når det gjelder lagring av møbler og personlige eiendeler. Heldigvis er det lager- og mellomlagringsalternativer tilgjengelige som kan gjøre livet enklere for studenter. Enten du er en nyinnflyttet student som trenger mellomlagring av tingene dine over sommeren eller bare ekstra lagringsplass er det flere gode studentrabatter for deg som trenger minilager. Les gjerne mer om studentlagring.

 

City Self Storage Logo

Minilager på Adamstuen
City Self-Storage Adamstuen
Adresse: General Birchs gate 16, Oslo
Åpningstider lager: 06.00 – 23.00

Priser minilager Adamstuen

Å finne riktig lagringsløsning for dine behov kan være avgjørende når du trenger ekstra plass til møbler eller personlige eiendeler. Minilager gir en praktisk måte å oppbevare tingene dine sikkert, men hva koster egentlig mellomlagring? Pris for leie av minilager varierer fra lokasjon til lokasjon og er avhengig av hvor stor lagerplass du trenger. Jo større flyttelass du har jo mer plass trenger du. I Norge er de to mest populære lagerløsningene enten temperert lager innendørs eller lagring i en lagercontainer.

Hva det koster å leie et minilager er avhengig av hvor stort lagerrom du trenger (lagerbodene er oppgitt i kvadratmeter) og hvor lenge du ønsker å leie. Ved langtidslagring får man ofte en rabatt. Å sammenligne pris før du leier et minilager kan være en god ide men det er ikke bare prisen som er viktig når du skal plassere ting til mellomlagring. En solid og sikker aktør er vel så viktig.

 

 

Gjennomsnittelige minilagerpriser i Oslo

Minilagerpriser varierer avhengig av flere faktorer, inkludert beliggenhet, størrelse på enheten og leieperiode. Her er en oversikt over gjennomsnittlige minilagerpriser i Oslo

 • 3 kvadratmeter lagerbod: Gjennomsnittelig pris ligger på omtrent 1300 kroner per måned.
 • 6 kvadratmeter lagerbod: Gjennomsnittelig pris ligger på omtrent 2500 per måned.
 • 10 kvadratmeter lagerbod: Gjennomsnittelig pris ligger på omtrent 4200 per måned.
 • 15 kvadratmeter lagerbod: Gjennomsnittelig pris ligger på omtrent 5000 per måned.

Hva er inkludert i prisen

Når du leier en minilagerenhet, er det flere tjenester og fasiliteter som vanligvis inkluderes i tilbudet ditt for å sikre en trygg og praktisk opplevelse. Imidlertid kan tilbudene variere mellom ulike lagringsbedrifter, så det er viktig å bekrefte hva som er inkludert før du forplikter deg til en leieavtale. Her er noen vanlige fasiliteter og tjenester som ofte inkluderes i minilagerleie:

 1. Tilgang til lageret: De fleste minilageranlegg har lange åpningstider, noen har døgnåpent. På Adamstuen minilager er åpningstidene 06.00 til 23.00 alle dager. Dette gir deg friheten til å hente eller levere gjenstander når det passer deg.
 2. Trygghet og sikkerhet: For å sikre trygg lagring og overvåking av lagerområdet, er overvåkingskameraer vanligvis installert på anlegget. Dette gir deg ekstra trygghet ved å vite at ditt lagrede eiendeler blir overvåket.
 3. Flyttebutikk: På Adamstuen har de også en praktisk flyttebutikk hvor du kan handle flyttemateriell og emballasje du trenger for nedpakking. Det inkluderer flytteesker, garderobeesker, pakkepapir, bobleplast og annet flytteutstyr.
 4. Belysning: God belysning inne i minilageranlegget er viktig for sikkerheten og praktisk tilgang. Dette gjør det enkelt å finne og organisere dine lagrede gjenstander.
 5. Personale som kan hjelpe deg med levering: På Adamstuen har de et vennlig personale som kan hjelpe deg med leveranser eller svare på spørsmål. Dette kan være spesielt nyttig hvis du trenger assistanse eller har spesielle behov.
 6. Sekketraller eller andre traller: Traller er tilgjengelige for å hjelpe deg med å transportere gjenstander til og fra lagringsenheten. Dette gjør det enkelt å flytte tunge eller store gjenstander.
 7. Gratis parkering: For de som bruker eget kjøretøy for å nå minilageret, tilbyr mange anlegg gratis parkering. Dette gir praktisk tilgang og sparer tid.

Det er viktig å merke seg at selv om disse tjenestene er vanligvis inkludert i minilagerleien, kan det være ekstra fasiliteter eller tjenester tilgjengelige mot en ekstra kostnad. Det er derfor viktig å klargjøre alle detaljer om hva som er inkludert i leieavtalen og hva som kan kreve ekstra betaling. Dette vil hjelpe deg med å forstå hva du kan forvente og sikre en smidig lagringsopplevelse.

Sjekk dette før du bestiller lager

 • Sjekk ut hvor lenge lageret har holdt på og at det er en trygg leverandør
 • Er de medlem i et forbund (NSSA)
 • Kommer det noen andre tillegg i prisen
 • Hva med forsikring
 • Hvordan er lageret lokalisert (etasjer og lokasjon)
 • Finnes det heis tilgjengelig
 • Hva med parkering for flyttebilen
 • Er lageret temperert og oppvarmet
 • Hva med skadedyr
 • Hvor lang er oppsigelsestiden

Tips når du skal lagre

Du kan stort sett lagre det meste i en lagerbod eller lagercontainer men det finnes likevel noen unntak. Ting som ikke kan lagres er for eksempel varer som er ulovlig, brannfarlige, tjuvegods eller ting som kan råtne under mellomlagring.

Ting og gjenstander som kan lagres

 • Møbler
 • Hvitevarer
 • Klær
 • Elektronikk
 • Bøker
 • Kjøretøy
 • Og mye mer!

Dette kan ikke lagres

 • Mat
 • Skytevåpen og ammunisjon
 • Narkotika
 • Brennbare og brennbare gjenstander som gass, propantanker og bilbatterier
 • Tjuvegods

Flyttehjelp og minilager på Adamstuen

Adamstuen er et populært område i Oslo, og mange mennesker bor og arbeider her. Når det er på tide å flytte, enten det er til et annet sted i byen eller til et nytt sted utenfor Oslo, kan profesjonell flyttehjelp gjøre flytteprosessen mer behagelig. 

Ønsker du mellomlagring andre steder i Oslo kan du lese mer om minilager Homansbyen eller minilager på Høvik.