Lager for studenter

Lager for studenter (Alt du trenger å vite om studentlager og de beste tilbudene for studentrabatt)

Nå går det mot sommer og vi er alle klare for å ta et farvel med den lange vinteren i Norge. For studenter nærmer vi oss eksamenstider og skoleslutt. Det betyr at vi går inn i en periode der mange studenter i Oslo snart er på flyttefot. Er du student som har behov for mellomlagring i sommer? Les mer om ulike lagerløsninger for studenter og hvilke studentrabatter som finnes.

Under sommerferien velger de fleste studenter å reise hjem til familie og forlater dermed studentboligen. Da er mellomlagring et godt alternativ. Det er også rimeligere å leie et minilager for oppbevaring av møbler enn å betale husleie for boligen du ikke bruker om sommeren.

Lager for studenter
OK Minilager

OK Minilager

Drive-in løsning der du kan kjøre bilen helt frem til døra, ingen bindingstid.

City Self Storage

City Self Storage

Norges største utleier av lagerløsninger for private og bedrifter. Lager fra 299,-

Telefon

Holmen Minilager

Holmen Minilager

Holmen Minilager tilbyr temperert lager på Bøler, Kjelsås og Holmen.

Lagergutta logo

Lager-gutta

Lager-gutta AS tilbyr mellomlagring i Bærum og Oslo. Bestill lager fra kr. 399,-

Telefon

Lager for studenter med studentrabatt

Spar penger ved å sette dine møbler og eiendeler til mellomlagring mens du nyter en velfortjent sommerferie. Uansett om du trenger mellomlagring for en kortere periode eller skal på utveksling til utlandet er oppbevaring av eiendelene i et lager for studenter et godt og økonomisk alternativ.

Fordeler med mellomlagring

 • Ingen bindingstid
 • Du kan leie hvor lenge du vil
 • Mindre lagerboder perfekt for studenter
 • Motta gode tilbud på flytting til lager
 • Oslos beste studentpris på lagerplass

Lagerløsninger tilpasset studenter

Mange studenter leier studentbolig som er innredet. Da er et mindre lager nok for å lagre personlige eiendeler og de møbler du selv eier. Du kan leie et lager i nærheten av der du bor da våre anbefalte samarbeidspartnere tilbyr minilager flere steder i Oslo; Økern, Helsfyr, Alnabru, Oslo sentrum, Bislett, Skøyen og flere andre steder.

Kort om hvordan et minilager fungerer

Et minilager benyttes ofte av privatpersoner som er på flyttefot. Mange kaller det også for et flyttelager. De siste årene har minilager blitt veldig populært for nordmenn. For å lese mer om priser kan du gå til denne artikkelen, hva koster minilager i Oslo.

Slik fungerer det

 1. Klikk deg inn på nettsiden til våre anbefalte utleiere
 2. Velg avdeling hvor du ønsker å leie lager
 3. Reserver størrelsen du ønsker
 4. Signer og betalt på nett
 5. Så fort betalingen er gjennomført disponerer du din egen lagerbod. Enklere blir det ikke.

Viktig å huske når du leier minilager

Det er mange utleiere i Oslo og det er viktig å sammenligne minilager så du velger den som passer deg best. Steder som Majorstuen, Skøyen, Alnabru, Carl Berner og Løren er veldig populære der mange ønsker å leie minilager. Før du bestiller lager, sjekk følgende:

 • Er lageret bemannet er det en stor fordel. Da kan du få hjelp hvis du har noen spørsmål og man kan kjøpe flytteesker, flyttemateriell og andre ting man trenger i flyttebutikken
 • Sjekk ut hvor lenge lageret har holdt på og at det er en trygg leverandør
 • Kommer det noen andre tillegg i prisen
 • Hva med forsikring
 • Hvordan er lageret lokalisert (etasjer og lokasjon)
 • Finnes det heis tilgjengelig
 • Hva med parkering for flyttebilen
 • Er lageret temperert og oppvarmet
 • Hva med skadedyr
 • Hvor lang er oppsigelsestiden

Trenger du flyttehjelp og transport til lageret kan du lese mer om flyttetjenester fra lokale flyttebyrå i Oslo.

Er minilager gunstig

Konseptet med minilager er populært og praktisk som har blitt tatt godt i mot blant Oslos innbyggere. Vi ser at forespørselen rundt lagertjenester er økende og flere har behov for å leie lagerplass i fremtiden. Tjenesten gir større handlerom og frihet da man raskt kan få tilgang til mer plass enten privat eller i bedriften. Ser du at du har for mye i hjemmet eller at du ønsker å bruke dagens lagerplass som et ekstra rom er det gunstig og praktisk å leie mellomlagring i Oslo.

En annen fordel ved å leie minilager i Oslo er at det gir stor fleksibilitet akkurat når du trenger det. Ingen bindingstid eller depositum betyr at du kan si opp lageret når du ønsker og vanligvis betaler man kun for en måned av gangen. Oppsigelsestiden er på kun 1 måned og det gjør at du slipper å binde deg til en lang leiekontrakt.

Finn beste minilager i Oslo

Når du skal finne beste minilager i Oslo må du først finne ut hva du skal lagre og hvor lenge du ønsker å lagre. Det finnes mange tilbydere av minilager og det er store variasjoner i både pris, tilgjengelighet og tjenester de ulike aktørene tilbyr. Under finner du noen av de mest populære minilager i Oslo, oppdatert april 2022.

City Self StorageNettside
OK MinilagerNettside
LagerguttaNettside
FlyttefotenNettside
FlexistoreNettside
Holmen MinilagerNettside
Bra MinilagerNettside

4.9 / 5 ( 16 evalueringer )

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Topp score, anbefales!97%
Godt fornøyd.3%
Funker fint.0%
Ikke verdt pengene.0%
Anbefales ikke.0%

 

Sammenlign lager

Lagerguiden.no formidler ikke lagertjenester selv, vi er kun ment å være en enkel portal som hjelper deg med å finne lokale tilbydere. Du er selv ansvarlig for å sjekke aktørene du gjør en avtale med. Les gjerne våre tips før du bestiller lagerplass. Tjenesten er gratis og dekker hele Norge.